Aka; ”Erzin’e Gelmekten Son Derece Heyecanlı Ve Gururluyum”

0
282

Erzin Belediyespor’un Teknik Direktörü Ersin Aka, Erzin Belediyespor’un başına geçmekten son derece heyecanlı ve gururlu olduğunu söyledi.

Erzin’de bir kaz daha görev yapmaktan mutlu olduğunu, Erzin Belediyespor’a hep birlikte kurumsal bir kimlik kazandırma amacıyla çalışacaklarını kaydeden genç ve başarılı Teknik Direktör Ersin Aka; “Erzin Belediyespor’un içinde bulunduğu olumsuz durumlardan dolayı güzel şehrimde ikinci kez teknik direktörlük görevini kabul ettim. Çocukluğumuza, doğal olarak da hayatımıza ve hayallerimize şekil veren Erzin’in futbol takımını iyi yerlere taşıma amacı içinde bulunmaktan ve böylesine büyük bir projeye liderlik edecek olmaktan dolayı son derece heyecanlı ve gururluyum” dedi.

Önder Özbilen ile beraber çalışacaklarını da kaydeden Aka; “Teknik adamlık felsefemde yer alan şeffaflık, adalet ve emek prensiplerini fazlasıyla uygulayacağımdan ve çalışma arkadaşlarımla yoğun mesailer harcayacağımdan sonuna kadar eminim. Erzin Belediyespor’u kalkındırmak için yönetimimiz, teknik kadromuz ve Avrupa’da üst düzey tecrübeler edinmiş, birinci sınıf donanımlara sahip, kulübümüze kurumsal kimlik kazandırarak, finansal kaynaklar sağlayacak ve elit seviyede projeler üretecek olan Önder Özbilen ile beraber çalışacağız. Kendisi yakın zamanda, Erzin’in gelişimine destek olmak için hiçbir maddi beklentisiz Genel Koordinatör olarak aramıza katılacak ve kendisiyle çalışmak benim için ayrı bir gurur kaynağı olacaktır.

Bu süreçteki amaçlarımız, Erzin Belediyespor’a hep birlikte kurumsal bir kimlik kazandırmak, kaliteli ve tempolu futbol oynatmak ve beraberinde bölgedeki kaliteli ve gelecek vaat eden yetenekleri kulübümüze kazandırmaktır” diye konuştu.

Aka, cefakar taraftardan da destek isterken; “Son olarak bu süreçteki en büyük destekçimiz, Amanos Dağları kadar heybetli ve yürekli olan yöre halkımız olacaktır. Benim beklentim sevgili hemşerilerimi memleket sevgisi için kenetlenmiş olarak tribünde görmek ve birlikte yeni başarılara Erzin’imizi taşımaktır” değerlendirmesinde bulundu.