Aka Erzin Bld.spor’un Yeni Hocası Oldu!

0
156

Genç Spor Adamı Ersin Aka Erzin Belediyespor’a Kucak Açtı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediyespor’da yönetim, Mehmet Fatih Yılmaz’dan boşalan Teknik Direktörlüğe Erzin doğumlu 40 yaşındaki Ersin Aka’yı getirdi. Konula ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Murad Ergörün; “Yeni teknik direktörümüz Ersin Aka ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. Ersin Aka hocamız ile birlikte takımımızı güzel günler beklemektedir” dedi.

Bu gelişmelerin ardından, maddi krizle boğuşan takımın düştüğü durum karşısında isyan eden taraftarlar ise; “İyi günlerimizde yanımızda olan memleket sevdalıları zor günlerimizi görmemezlikten geliyorlar. Elbette bunların cevabını en ağır şekilde vereceğiz” dediler.

Aralarında Süper Lig takımlarını çalıştıran Samet Aybaba, Ünal Karaman, Mustafa Çapanoğlu’nun da bulunduğu birçok Teknik Direktörler ile çalışan Ersin Aka, şimdi de Erzin Belediyespor’u çalıştırmaya başladı.

Geçmiş yıllarda aralarında Beşiktaş, Antalyaspor, Adanaspor, Adana Demirspor, Eskişehirspor, Nazilli Belediyespor’da da antrenörlük yapan Ersin Aka, 2010-2012 yılları arasında da Erzin Belediyespor’u çalıştırmıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here