Ak Parti’nin 5 Milletvekili Mazbatasını Aldı

0
98

Türkoğlu; “Ülkemizin Yolu, Bahtı Açıktır”

24 Haziran’da yapılan seçimlerde Ak Parti’den Hatay Milletvekili seçilen Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik mazbatalarını düzenlenen törenle aldılar.

Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve ak Partili diğer ilçe belediye başkanları, ilçe başkan ve örgütleri, milletvekillerinin aileleri ve partililerin de yoğun katılım gösterdiği mazbata töreni sonrası adliye önünde tüm vekiller adına konuşan Ak Parti Hatay 1. sıra Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, seçim öncesi yoğun bir çalışma temposunda olduklarını, bundan sonra da tempolarını hiç düşürmeden, tüm vekiller ile birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Tüm Türkiye’nin kazandığı bir seçimi geride bıraktıklarını ifade eden Türkoğlu; “Türkiye’miz kazandı, milletimiz kazandı, bu seçimle beraber istikrara kavuştu, istikbal ve istiklale doğru adımlar atıldı. Bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi modeli ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey ilk defa devlet başkanı sıfatıyla hükümet kuracak. Güçlü bir hükümet olacak. Bakanlık sayımız da azalıyor. Bazı bakanlıklarımız da mevzuat yönünden karmaşık gibi görünse de bazı hususlar yeni düzenlemelerle daha hızlı daha atılgan hamleler yapmamıza şans veriyor. Kısa sürede bundan sonraki büyümemiz Türkiye’miz açısından daha hızlı olacak.

Millet olarak hem yürütme organını seçmiş olduk cumhurbaşkanımızı seçerek, hem de yine milli irademizle yasama organını seçmiş olduk. Güçlü hükümetin yanında güçlü bir meclis tablosu da oluştu.

Güçlü ittifakla birlikte Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak ortak zeminde 344 tane milletvekili sayısına ulaştık. Türkiye’mizin ihtiyaç duyduğu çok önemli konularda da bu birlikteliğimiz, istişaremiz, birlikteliğimiz devam edecektir. Ülkemizin yolu, bahtı açıktır.

Geleceğin büyük ve müreffeh Türkiye’sini inşa yolunda hep birlikte millet olarak bir ve beraber hareket ediyoruz. Milletimize yaptığı tercih ve teveccühünden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ben de kardeşlerimle birlikte inşallah istişare halinde hem ilimiz hem ülkemiz için çalışacağımızı ifade ediyorum. Yorulmadan, ibadet aşkıyla hizmetlerimize devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here