Ak Partili Özel, Mahalle İftarında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

0
105

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdülkadir Özel, partisinin ilçe teşkilatı tarafından Sakarya ve Modern evlerde düzenlenen mahalle iftarında vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar yemeğine Özel’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti ilçe başkanı Bestami Bilgili ve ilçe teşkilatı da katılım gösterdi.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Ramazan ayı birlik beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Yüce rabbim bu birlikteliğimizi bozmasın, bozanlara fırsat vermesin. Ülkemizin gelişmesini büyümesini istemeyen güçler yine devrede. Özellikle son günlerde hızla büyüyen, kalkınan ve gelişen bir Türkiye’yi istemeyen şer güçler Türkiye’nin üzerine yönelik ciddi bir oyun oynuyor. Bu oyunları büyük Türk Milleti’nin 24 Haziran’da önlerine konulacak sandıkta bozguna uğratacaktır.

Bizim Büyüyen İskenderun sevdamız, Güçlü Türkiye sevdamız var. Bu anlamda bu seçimlere büyük önem veriyoruz. Milletvekili adaylarımız ile durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Allah izin verdikçe aziz milletimize hizmet edeceğiz. İstikrar ve güven kalıcı hale gelecek. Bizim davamız var; 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz var” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel de, büyük bir tarihin arefesinde olunduğunu vurgulayarak; “Bugün Türkiye güçlü bir lidere sahip… Ama yarın ne olacak belli değil. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin lehine olacak bir sisteme ihtiyacımız var. Ve biz biliyoruz ki; milletimiz her zaman doğru üzerinde ittifak eder.

 Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Allah nasip ederse 24 Haziran’da seçime gideceğiz. Meclisin büyük çoğunluğunu biz oluşturacağız ve güçlü bir şekilde güçlü bir meclis kuracağız. Hem güçlü bir meclis, hem güçlü bir hükümet!

Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında güçlü Türkiye ve güçlü bir şekilde kurulan kabine diyorum. İşini yapacak. Devleti yönetecek. İcraatı yönetecek, bürokrasiye takılmak vesaire ortadan kalkacak. Cumhurbaşkanı bir meseleye müdahale etmesi gerekiyorsa kararname ile düzenleyecek. Herhangi bir Bürokratik engele takılmadan hükümet işleri tıkır tıkır engelsiz işleyecek. Daha güçlü, daha hızlı karar alacak. Bu istikrarlı bir yönetim demektir. Bu da gerek ekonomik, gerek siyasi, askeri kararları herhangi bir engele takılmadan düzenli bir şekilde yürütmek demektir” diye konuştu.

Partisinin yaptığı hizmetlerle ilgili de görüşlerini seçmeniyle paylaşan Abdulkadir Özel, AK Parti’nin hayata geçirdiği projeleri anlattı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here