Ak Partili Güven’den Esnaf Ziyareti

0
78

24 Haziran Erken Seçimler öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ak Parti Hatay Milletvekili Adayları, sanayi esnaflarını gezdi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdülkerim Güven, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve partililer ile birlikte sanayi esnaflarını ziyaret ederek projelerini anlattı.

Esnafla sohbet edip talep ve beklentilerini dinleyen Güven, Ak Parti’nin iktidarı döneminde bölgede ve ülke genelinde yapılan çalışmaları ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattı.

2023 hedeflerine ulaşmak için 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin hayati öneme sahip olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, bu hassasiyetle Ak Parti tarafından ülke genelinde olduğu gibi kentimizde de seferberlik ruhuyla seçim çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini duyurdu.

Milletvekili adaylarının Hatay’ın her tarafını karış-karış gezerek 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin ülkemiz ve bölgemiz için önemini anlattıklarını kaydeden Başkan Dingil; “Çalışmalarımız kapsamında hem esnaflarımızdan destek istiyoruz hem de yaşadıkları sorunlara çözüm buluyoruz. Ak Parti kurulduğu gündün itibaren halkın ve esnafın sorunlarına eğilen bir anlayışla hizmetlerini sürdürdü. 25 Haziran’da ülkemiz yeni sistem ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştireceği projeler ile ülkeyi şaha kaldıracaktır” şeklinde görüş beyan etti.

Esnaflar ise ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Adayı Abdülkerim Güven, Başkan Seyfi Dingil ve partililere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here