Ak Partili Ahmet Koca Hatay’da İstişarelerde Bulundu

0
346

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca Hatay’da İstişarelerde Bulundu. Değişecek İsimler Üzerinde Mutabık Kalınması İçin Görüşmeler de Yapıldı

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca ve Hatay İl Koordinatörü Sıtkı Güvenç, Hatay İl ve Antakya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek hem Hatay İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdiler hem de istişarelerde bulundular.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca’yı Hatay Havaalanı’nda Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Antakya, Defne İlçe Başkanları ve İl Kadın Kolları heyeti karşıladı. Koca’ya Başkan Ahmet Atıç çiçek takdim etti. Ardından Ak Parti İl Başkanlığı’na geçen heyet, İl Başkanı Ahmet Atıç’la bir görüşme yaptı. Görüşmede ilçelerdeki son durum ile teşkilattaki yenilenme çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi. Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleriyle yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleştiren Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Koca ve Hatay İl Koordinatörü Sıtkı Güvenç, ilçeleri mercek altına alırken, yenilenme çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Koca ve Güvenç daha sonra Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan ve ekibiyle özel bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının sonunda ise Defne İlçe Başkanı Abdullah Ölmez ve ekibini toplayan Koca, önümüzdeki günlerde yaşanması beklenen değişim rüzgarıyla ilgili çeşitli bilgileri teşkilatlara aktardı.

İlçe yönetimleriyle bir araya gelen Ahmet Koca’nın ziyaretine ilişkin Ak Parti Hatay İl teşkilatından yazılı bir açıklama yapıldı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan parti teşkilatlarında değişim hareketi kapsamında büyükşehir olmayan illerdeki belde teşkilat seçimleri tamamlanıp, ilçe seçimleriyle ilgili de hazırlıkların devam ettiği belirtilirken, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca’nın da, Hatay İl ziyaretinin bu kapsamda gerçekleştirildiği kaydedildi. Görüşmelerde ana gündem maddesini önümüzdeki günlerde yapılacak teşkilat seçimlerinin oluşturduğu ifade edildi.

Son olarak İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren Koca, daha sonra İl Başkanı Ahmet Atıç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir değerlendirme yaptı. Koca’nın bu değerlendirmede değişecek isimler üzerinde mutabık kalınması için görüşmeler yaptığı bildirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here