Ak Parti İlçe Teşkilatı Üye Kayıt Güncellemesi Yapıyor

0
376

akp kayıt güncelleme1Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, üye kayıt güncellemesi yapıyor. İlçe Başkanı Ayhan Bodur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Çalışma kapsamında Yönetim Kurulu üyelerimiz, Mahalle temsilcilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız yoğun bir şekilde üye güncelleme işlemi yapıyor” dedi.

İskenderun ilçe teşkilatı olarak kendi aralarında haftalık toplantılar yapmakta olduklarına da işaret eden Bodur; “Farklı zamanlarda mahalle temsilcilerimizle bir araya gelmeyi planlanmaktayız. Bunun yanı sıra yine her ay ilçe meclis danışma toplantısı yapacağız. Toplantılarımız sadece ilçe teşkilatımızla sınırlı olmayıp, teşkilat olarak ayda bir il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte istişare toplantısı yapacağız” diye konuştu.

akp kayıt güncelleme2

Üye güncelleme çalışmasının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten başkan Ayhan Bodur; “Tabi yapılan işlem sadece üye güncellemek değil, üye güncellemesi yapılırken vatandaşlarımızın isteklerini, sorunlarını, dilek ve temennilerini de dinliyoruz. Bu şekilde hem üyelerimizin bilgi güncellemesini gerçekleştirmiş oluyor hem de vatandaşımızın ayağına giderek, onları ziyaret ediyoruz. Bizler sadece seçim süreçlerinde değil, her zaman her an yeni bir seçim olacakmış gibi aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here