Ak Parti İlçe Binası Önünde ‘Evet’ Kutlaması!

0
122

Karasayar; “Bu Karar Ülkemize Hayırlı Olsun”

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen halk oylamasının ‘evet’le sonuçlanmasının ardından Ak Partililer ülke genelinde kutlamalar yaptı. %55,63 Hayır oyuna karşılık %44,37 Evet’in çıktığı kentimizde de kutlamalar yapıldı.

Sahilde ellerinde bayraklarla kutlama yapan partililerin yanı sıra Ak Parti İskenderun İlçe Binası önünde toplanan vatandaşlara Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Orhan Karasayar seslendi. Sürece destek olan herkese teşekkür eden Orhan Karasayar; “Halk oylamasında tarihi bir karara varılmıştır. Bu kararın ülkemize ve tüm coğrafyamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ak Parti İlçe binasındaki açıklamaya İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur ile ilçe yönetimi ve çok sayıda partili de katılım gösterdi.

Atıç; “Artık Kucaklaşma Günüdür”

Antakya’daki ‘Evet’i destekleyenler de Ak Parti İl Teşkilatı önünde toplanarak, ‘Evet’in zaferini kutladılar.

Burada toplanan vatandaşlara seslenen Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, süreçte destek veren çalışan herkese teşekkür etti.

Artık yeni bir dönemin başladığını ve ötekileştirmenin sona erdiğini vurgulayan Atıç; “Bugün birbirimize daha fazla sarıldığımız gündür. Bundan böyle ‘Sen sağcısın, sen solcusun, sen şu ırktansın, bu mezheptensin’ diye birbirimizi ötekileştireceğimiz. Hangi mezhepten, siyasi görüşten olursa olsun artık kucaklaşma günüdür. Bu vatan toprağı üzerinde yaşayan hayırcısı da, evetçisi de, şu bayrağa sarılmak şartıyla hepsi yaşasın. Heyecanınızı, sevginizi ve neşenizi bayrağa sarılarak yaşayınız. Azminizi, neşenizi, heyecanınızı bundan böyle bu vatan toprağına, bu memlekete hizmet aşkıyla yaşatınız” dedi.

İl binası önünde gerçekleşene buluşmaya Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Ak Parti il yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here