Ak Parti İlçe Başkanı Feriz’in Kadir Gecesi Mesajı

0
100

kadir mesajı1Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz de Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Feriz mesajında; “Mükâfatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesinde, İslam âlemi olarak Yüce Allah’ın sonsuz rahmet ve mağfiretine erişmemiz en büyük temennimdir” dedi. Feriz’in mesajı şöyle;

“Ramazan ayı hayırlı, bereketli ve manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Kuran ayı olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın da coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kuran-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kuran-ı Kerim’de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir.

Mükâfatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesinde, İslam âlemi olarak Yüce Allah’ın sonsuz rahmet ve mağfiretine erişmemiz en büyük temennimdir. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam aleminin ve tüm Samsunlu hemşerilerimin Kadir Gecesini tebrik eder, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlığın huzur içinde yaşamasına ve dünya barışının gerçekleşmesine vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here