Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur; “İftarlar Birlikte Güzel”

0
175

“İftarlar birlikte güzel” sloganıyla yola çıkan Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, her gün bir vatandaşın iftar sofrasına konuk oluyor. İftariyeliklerini de yanlarına alan Ak Partililer, hem halkla birlikte oruçlarını açıyor hem de onların sıkıntılarını dinliyor.

Yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileriyle her gün yüzlerce evlere giderek vatandaşların varsa hem dertlerini dinlediklerini hem de iftar sofralarına misafir olduklarını söyleyen Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, böylelikle yüzlerce vatandaşa ulaşmış olduklarını kaydetti.

Ramazan ayı boyunca bu ziyaretleri sürdüreceklerini kaydeden Bodur; “Tüm teşkilat olarak iftariyeliklerimizi de yanımıza alarak, çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü gönlümüzde bir, soframız da bir. Ramazan’ın bereketini yaşamaya devam edeceğiz. İftarlar birlikte güzel. Gittiğimiz her vatandaşımızın misafirperverliği bizleri mahcup ediyor. Bizim insanlarımızın ne kadar misafirperver olduğunu tüm teşkilatımız her biri ayrı evde yüzlerce vatandaşımızın evinde bunu bizzat yaşıyor. Bizler Ak Parti olarak vatandaşlarımızın gönül sofralarında da yer edinebildiysek ne mutlu bizlere. Ben bizlere kapılarını açan, misafirperverlikleriyle bizlerle iftar sofralarını paylaşan tüm vatandaşlarımıza ve yönetim kurulu üyelerime, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here