Ak Parti Gençlik Kolları Aşure Dağıttı

0
114

akp-aşure1Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek ve Ekibi Cuma namazı çıkışında vatandaşlarımıza Aşure dağıttı. Halkın yoğun ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek ve ekibi hem aşure dağıttı hem de vatandaşlarımız ile tek-tek ilgilendi.

Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek, etkinlikte yaptığı açıklamada; “Aşure; paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin, bolluk ve bereketin ifadesidir. Tıpkı Aşurede bir araya gelen farklı bakliyat, meyve, tatlı ve ekşilerin birlikte uyum içerisinde nasıl güzel bir tat veriyorsa, farklılıklarımızda bizim kültürel zenginliğimizdir.

akp-aşure2

Bu zenginlik ile biz bir milletiz ve asırlardır bu şekilde yaşadık. Milletimiz üzerine oyun oynamak isteyen, tadımızı kaçırmak isteyenlere dün olduğu gibi bugünde Allah’ın izniyle izin vermeyeceğiz. Bu ayın; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine, yaşanan olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu etkinlik vatandaşlardan taktir topladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here