Ak Parti Aday Adayı Erdal Keleş’ten TÜED’e Ziyaret!

0
517

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Keleş’ten TÜED’e Ziyaret!

“İnsanların Dertleriyle Dertlenip Sevinçlerine Ortak Olacağız

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Keleş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Keleş bu kapsamda Türkiye İşçi emeklileri Derneği İskenderun Şube yönetimine konuk oldu.

Şehrimizin ve emeklilerimizin sorunları hakkında istişarelerde bulunulan toplantıda konuşan TÜED İskenderun Şube Başkanı Hüseyin Göde, emekliler olarak yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Özellikle emekliler için planladıkları TOKİ projesinde belediyeden destek görmediklerini, hatta kendi belirledikleri parsel üzerine yapımı devam eden TOKİ Konutlarının yapıldığını söyledi. Göde, seçim öncesi verdikleri tüm desteğe rağmen, mevcut belediye başkanının ve önceki dönem hükümet vekillerinin kendilerine sahip çıkmadığından dert yandı.

Türkiye geneli 109 şubelerinin bulunduğunu anlatan Göde, bazı hastane ve kurumlarla indirim anlaşmaları yaparak emeklilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya çalıştıklarını aktardı.

Sivil toplum örgütlerinin çok büyük önem taşıdığına vurgu yapan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Keleş ise, İskenderun’da kentleşmeye yönelik hiç yatırım yapılmadığını kaydederek; “50-60 yıl önceki sokaklar aynı, kentleşmeye yönelik yatırım yok. bizden çok daha küçük kentler bile kentleşmeye gidiyor. Kentsel dönüşüm çok önemli, ama bunu yapmak için insanlara güven vermelisiniz. Model site oluşturup, insanların o yaşam alanını görünce güvenmelerini sağlamalısınız.

Bu iş peyderpey yapılacak bir. İnsanların kafasında rol model oluşturmak gerek. İnsanların dertleriyle dertlenip sevinçlerine ortak olacağız. Her hafta bir mahallede muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyip tespit edeceğiz. Makamlar, mevkiler gelip geçidir, önemli olan hoş bir seda bırakmaktır” şeklinde konuştu.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Keleş, daha sonra gün boyu ziyaretlerini sürdürdü. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here