ADD Genel Merkez Yönetimi 23 Temmuz’da Antakya’da

0
30

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkez Yönetim Kurulu, 23 Temmuz’da Antakya’da toplanıyor.

Alınan bilgiye göre 22 Temmuz’da Antakya’ya gelecek olan Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Bozkurt, saat 15.30’da Atatürkçü Düşünce Derneği Antakya Şubesinde üyelerle ve basın mensuplarıyla yapacağı toplantının ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaşı ziyaret edecek, 23 Temmuz’da da çelenk sunma törenine ve ardından yapılacak etkinliklere katılacak.

Bozkurt, 24 Temmuz Pazar sabah 11.00’de yapılacak Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısından sonra Samandağ’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak, ilimizden ayrılacak.

ADD Genel Merkezinden yapılan açıklamada; “Hatay benim şahsi meselemdir’ diyen ve hasta yatağından kalkarak Adana’da düzenlenen törenleri ayakta izleyen ve ne yazık ki Hatay’ın Anavatana katılışını göremeyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük özlemiydi Hatay’ın Kurtuluşu. Bu anlamlı günde Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Dr. Mustafa Hüsnü Bozkurt’un başkanlığında Antakya’da toplanacaktır” denildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here