Adalet Partisi’nden İGC Ziyareti

0
270

igc-ziyaret1Geçen yıl kurulan Adalet Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Kopuz ve arkadaşları, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

Partinin kuruluşuyla ve vizyonuyla ilgili bilgi veren Kopuz, 12 Eylül 1980’de kapanan Adalet Partisi’nin vizyonunu DYP’nin devam ettirdiğini, aynı isimle yeniden parti kurmanın kendilerine kısmet olduğunu söyledi. Kopuz, yeni kurulan Adalet Partisi’nin kuruluş tarihinin 12 Eylül 2015 tarihi olduğunu belirtti.

AP’nin seçimlere girebilmesi için en az 45 ilde örgütlenmesi gerektiğini, henüz 20 ilde örgütlendiklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Kopuz, şunları söyledi: “Genel Başkanımız Vecdet Öz. AP’nin vizyonu eski AP vizyonuyla örtüşüyor. Her görüşten, her kesimden insanlara kapımız açık.

igc-ziyaret2

Biz siyasette asıl görevin projeler üretmek olduğunu söylüyoruz. Halkın karşısına projelerimizle çıkacağız. Partimiz büyük bir ilgi görüyor. Dün çeşitli siyasi partilerde olan birçok kişi bugün AP’de. Bize göre zenginlik üretmekle olur. Türkiye’nin her köşesi bizim. Asıl hedef üretimi arttırmak, kimseye muhtaç olmamak.”

AP’nin muhtemel yapılacak ara seçimlere girebilmesi için önce olağan kongresini toplayacağını belirten Kopuz; “Seçimler 160 gün sonra olursa katılamayız, ancak 180 gün sonra olursa katılırız. Yasalar böyle emrediyor. Olağan kongremizi de büyük ihtimal ile 5 Haziran’da yapacağız” dedi.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da, Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Kopuz’a ve arkadaşlarına, çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here