ABA-DER’den Üniversiteli Öğrencilere Destek!

0
59

Sosyal Projelere önem veren Abacılı Yörük Türkmen Derneği (ABA-DER) Başkanı Duran Bilgin, Üniversiteli öğrencilerin yanında olduklarını kaydetti.

Yaylalarda şenlik projesi düzenleyen, Ramazan Ayında askıda ekmek kampanyası düzenleyerek, ihtiyaç sahiplerine koli ve çocuklara oyuncak dağıtan, market, mağaza ve hastanelerle indirim anlaşması yapan, birçok işsiz insanımızı işe yerleştiren Aba-Der şimdi de ihtiyaç sahibi üniversite okuyan gençlere karşılıksız para yardımında bulunuyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aba-Der Başkanı Duran Bilgin; “Geleceğimizin mimarı ve teminatı olan üniversiteli ihtiyaç sahibi gençlerimize (ABA-DER üyesi) bir yardımda bulunuyoruz. Bu gençlerimiz yokluk, içinde eğitim hayatlarına devam etmekteler. Bazen aç kalıyorlar, bazen yol parası bile bulamıyorlar. Bir yıl boyunca bir elbise ve bir ayakkabı ile idare ediyorlar. Kitaplarını alamıyorlar, ceplerinde para olmadığı için bir sıcak çay bile içemiyorlar.

Bize başvuran üniversite öğrencilerimize karşılıksız burs veriyoruz. Gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen olursa bizlere destek verebilirler, derneğimize yardım edebilirler.

‘’Kim herhangi bir iyilik yapar, iyiliğe teşvik eder, iyiliğe öncülük ederse, o kimseye yaptığının en az 10 katı karşılık verilecektir. Hatta bu karşılık o kadar ileri gidecektir ki, 700’e çıkacaktır’ inancıyla üniversiteli evlatlarımıza yardım etmeliyiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here