Yükseliş’in Yükselen Değerleri Mezun Oldu

0
561

Özel İskenderun Yükseliş Koleji Bilim Kampusu Mezuniyet Töreni büyük coşkuyla kutlandı. Sınıf öğretmenlerinin öncülüğünde öğrencilerin yürüyüşüyle başlayan program, ADA ve ATA robotlarının misafirleri selamlamasıyla devam etti.

Mezuniyet Töreninde bir konuşma yapan Özel İskenderun Yükseliş Koleji Bilim Kampusu Genel Müdürü Aykut Davut Öktem; “Sayın velilerimiz gözünüzden sakındığınız evlatlarınızı bize emanet ettiğiniz için teşekkür ederim. Yükseliş Koleji olarak kendine güvenen, dürüst, ahlaklı, vatanını seven bireyler olarak evlatlarınızı size teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki mezuniyet ve karne törenleri yeni kampusumuzda yapılacak. Mezun öğrencilerimize başlarılar diliyorum” dedi.

Müzik öğretmenlerimiz Bilgen Kasar, Yeliz Özonur, Ses sanatçısı Habib ve Beden Eğitimi Öğretmeni öncülüğünde hazırlanan ritim ve koro büyük alkış aldı. Okul birincisi Cihan Yeşildağ’ın kütüğe ismini çakmasının ardından, bayrak ve flama teslimi yapıldı.

Okul kurucusu Nuri Üysen konuşmasında; “Yükseliş Koleji ailesi olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, soran, sorgulayan, kendisini gerçekleştiren bireyler yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda inşallah yeni kampusumuzda da aynı anlayışla ülkesine bağlı bireyler yetiştirmek temel amacımızdır. Okulumuzu bir öğretim yuvası olmaktan daha çok bir bilim kampusu haline getirmeyi planlıyoruz ve bu planlarımızı çok kısa bir süre içinde gerçekleştireceğiz” dedi.

Anadolu Lisesi Genç Grubunun mini konseri misafirlerimize keyifli dakikalar yaşattı. Onuncu Yıl marşıyla birlikte Beden Eğitimi Öğretmeni Nesrin Üzer’in komutuyla kepler havaya atılmasıyla misafirlerimiz duygulu anlar yaşadı. İzmir Marşı ile kapanış gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here