Narkotik Ekiplerinden Başarılı Çalışmalar

0
87

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.

Bu doğrultuda; Narkotik Suçlar kapsamında 13/04/2018 ile 21/04/2018 tarihleri arasında İlçemizde meydana gelen 10 olaya yönelik, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 18 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı. Söz konusu olaylarda toplamda 136 gr. Esrar maddesi, 52 adet uyuşturucu hap maddesi, 34 gr. kenevir bitkisi tohumu, 1,05 gr. Eroin maddesi ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edildiği, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmaların kararlılık ve ciddiyetle devam edeceği kaydedildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here