Başkan Dingil ve Milletvekili Karasayar İftar’da Yetim Çocuklar İle Buluştu

0
144

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayı boyunca toplumun farklı kesimleri ile iftar programında buluştu. Başkan Dingil önceli gün de iskelede düzenlenen iftar programında yetim çocuklar ile bir araya geldi.

Düzenlenen iftar sofrasına TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin, meclis üyeleri ile yetim çocuklar katıldı.

Okunan Kuran’ı Kerim ve yapılan duanın ardından açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Ramazan Bayramı öncesinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisini daha burada gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yetim ve öksüzlere sahip çıkmak, onların Ramazan neşelerine ortak olmak amacı ile böyle bir iftar programı düzenledik. Ramazan Ayı’nda her kesimle kucaklaşarak, birlikte iftar yaparak paylaşmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle bir organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Seyfi Dingil, belediye olarak imkânlar ölçüsünde her zaman yetim ve öksüzlere destek olmaya devam edeceklerini de ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil ve Milletvekili Karasayar çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here