‘HDP’nin İçinde Bulunduğu Bu Yürüyüşü, Desteklemiyoruz’

0
76

Vatan Partisi İlçe Başkanı Bedir; “HDP’nin İçinde Bulunduğu Bu Yürüyüşü, Desteklemiyoruz”

Vatan Partisi İlçe Başkanı İbrahim Bedir, Cumhuriyet Halk Partisi’nin başlattığı yürüyüşü desteklemediklerini duyurdu.

HDP’nin yürüyüşe destek vereceğini duyurmasının ardından bir açıklama yapan Bedir; “HDP’nin içinde bulunduğu bu yürüyüşü, milli menfaatlerimiz gereği katılmayı ve desteklemeyi doğru bulmuyoruz” diye konuştu.

Yürüyüşün, Amerika’nın planları doğrultusunda olduğunu savunan Bedir; “Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması ile CHP meydanlara çıktı. HDP yürüyüşe destek vereceğini açıkladı. CHP Grup başkanvekili bu yürüyüşün hapisteki HDP milletvekillerinin kurtuluşu ile sonlanacağını açıkça beyan etti. Yaklaşan Tehlike… “Bağımsız Kürdistan” Planlayan Amerika… 25 Eylül’de bağımsız Kürdistan için referandum yapılacağı ilan ediliyor. Bölge kaynıyor. Barzani Ankara’ya geliyor. Başbakanla görüşürken arkasında Kürdistan bayrağı asılı… Bu duruma CHP sessiz kaldı. Türkiye için hayati derecede önemli tehdit AKP ve CHP tarafından görmezden gelindi.

Amerikan tankları Suriye sınırı boyunca namlularını Türkiye’ye çevirmiş. Bu tankların arkasında kara gücüm dediği PKK PYD yığılmış durumda. HDP milletvekillerinin bir kısmı PKK/PYD bağlantısı nedeniyle hapisteler. Vatan Partisi olarak Amerikan planları dahilinde olan ve HDP’nin içinde bulunduğu bu yürüyüşe milli menfaatlerimiz gereği katılmayı ve desteklemeyi doğru bulmuyoruz. Vatan Partisi Amerikan planlarına her daim cepheden karşı koymuştur” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here