Geleneksel Tek Pota Basketbol Şenliği’nin 11’cisi Görkemli Bir Açılışla Start Aldı

0
319

Geleneksel Tek Pota Basketbol Şenliği’nin 11’cisi Görkemli Bir Açılışla Start Aldı

Özel İkem Koleji’nin ana sponsorluğunda yapılan, Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman’ın organizasyonunda gerçekleştirilen 11. Geleneksel “Tek Pota” Basketbol Şenliği görkemli bir açılışla başladı. Cumartesi günü başlayan turnuva tam 8 gün sürecek.

135 takımın katıldığı turnuva 13 kategoriden oluşuyor. 6 yaştan 60 yaşa kadar bay ve bayan herkesin katılabildiği turnuvalarda “Takımını Kur Oyuna Katıl” sloganıyla, takımlar da 3+1 şeklinde oluşuyor. Gruplar da Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’nun belirlediği 2017 yaş aralığına göre belirleniyor.

Toplamda 100 sporcunun ödül alacağı bu yarışmada Türkiye çapında böyle bir organizasyonun olmadığını, böyle bir organizasyonun bölgemize has olduğunu kaydeden Antrenör Hamit Duman, çeşitli firmaların sponsorluklarıyla organizasyonun bir ucundan tutarak tam 11 yıl boyunca bu hale getirildiğini vurguladı. Antrenör Duman, 10 Haziran Cumartesi günü final gecesiyle son bulacak olan Tek Pota Basketbol Şenliğine tüm İskenderun halkını da davet etti.

Basketbolun yanı sıra müzik, dans, eğlence, yetenek yarışmaları, çeşitli ikramlar, barkovizyon gösterileri, fly tube show, havai fişek gösterileri ve lazer showlar da organizasyona inanılmaz görsel, keyif ve kalite katacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here