Gökpınar Zeytin Dalı Derneği Eğitim Sevdalılarını Buluşturdu

0
7

Arsuz’da 2015 yılında kurulan Gökpınar Zeytin Dalı Derneği, her yıl gelenekselleşen Eğitime Destek gecesinde eğitim gönüllülerini bir araya getirdi.

Gecenin başında, sunum yapan ve en kıymetli görülen konuşmayı yapan sunucu Psikolog Miray Göktaş, Gökpınar Zeytin Dalı Derneği’nden aldığı eğitim bursuyla üniversite öğrenimini tamamladığını, sunucu olarak da gecede bulunmaktan gurur duyduğunu söyledi. Davetlilerden bu gurur dolu duygulu sözlere büyük alkış geldi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve elde edilen tüm gelirin öğrenim bursu olarak gençlerle paylaşan Gökpınar Zeytin Dalı Derneği’nin gecesine katılan Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Gökpınar ailesinin kurduğu, pandemi ve deprem süreçleri başta olmak üzere tüm bölge halkının her ihtiyaç duyduğu anda sosyal sorumluluk projelerine sunduğu katkılarla takdir toplayan Gökpınar Zeytin Dalı Derneği yönetim kurulunu, destek veren eğitim gönüllülerini Başkan Münah Gökpınar’ın şahsında tebrik etti ve 10 öğrenciye burs sözü vererek büyük alkış topladı.

Eğitime destek gecesinde kurulan burs desteği standı da büyük ilgi gördü. El emeği göz nuru çeşitli ürünlerin yer aldığı burs desteği standına giderek aldıkları ürünler karışlığında fazlasıyla destek verenler arasında 1 öğrenciye 1 yıllık burs sözü veren  Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Dr. Gazi Şahutoğlu, Av. Doğan Şahutoğlu yer aldı. İş ve siyaset dünyasının genç ve başarılı isimlerinden Yıldırım Alpay da Turaçlar Turizm ailesinin misafiri olarak katıldığı gecede alış veriş yaptı ve 10 bin lira bağışta bulundu.

Turaçlar Turizm Kurucusu Rızkullah Turaç ve ailesi de tam kadro eğitime burs desteği standında bolca alış veriş yaparak katkı sunan tüm eğitim gönüllülerine öncülük ettiler.

Filmar Filtre Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSİAD Başkan Yardımcısı Cemal Saçan da eşi ve aile bireyleriyle birlikte katıldığı gecede hem hatırı sayılır bir bağışta bulundu hem de yakın dostlarının katkı vermesi için de teşvik etti.

 

Yurt dışında yatırımları bulunan derneğin düzenlediği her etkinliğe katkı sunan Sancar Mansuroğlu da gerek bağışta bulunarak gerekse de eğitime burs standından yapmış olduğu alışveriş ile desteklerini esirgemedi.

Bölgede geleneksel eğitime destek gecelerini düzenleyen Gökpınar Zeytin Dalı Derneği Başkanı Münah Gökpınar, yönetim kurulu üyeleri Selami Gökpınar, Seda Gökpınar, Doğan Gökpınar, Gökhan Gökpınar, Bülent Gökpınar, Özkan Sinan Gökpınar ile derneğin kurucular kurulunda yer alan ve gecede emeği çok büyük olan Avukat Haydar Gökpınar ile geçmiş dönem başkanlarından Serdal Gökpınar geceye katılan tüm davetlilerle yakından ilgilendiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here