Tülin ve Kenan Dünya Evine Girdi

0
948

CHP’li Meclis Üyesi Ali Mutlu Kızını Evlendirmenin Mutluluğunu Yaşadı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, İskenderun Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Grup Başkan Vekili Ali Mutlu, kızını evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Ramada Otel’de gerçekleştirilen düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Düğün töreni nikâh merasimi ile başladı. Genç çiftin nikâhını, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş kıydı. Tülin ve Kenan çifti, bir ömür mutluluğa ‘evet’ diyerek evliler kervanına katıldı. Evlenme cüzdanını geline teslim eden Başkan Savaş, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Geleneksel Kına merasiminin de gerçekleştirdiği düğün töreninde genç çiftin heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Davetlilerle tek-tek ilgilenen Meclis Üyesi Ali Mutlu ile eşi Selver Mutlu, örnek bir ev sahipliği sergilediler.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da katıldığı düğün törenine ayrıca, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi, İyi Parti İlçe Başkanı Zafer Kıvrak ve yönetimi, CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve yönetimi, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ve yönetimi, CHP Erzin İlçe Başkanı Mehmet Akif Özer, CHP Payas İlçe Başkanı Rafet Özkaya, CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmail Savaşır, CHP Kumlu İlçe Başkanı Ali Çimer, CHP Hassa İlçe Başkanı Haydar Ergüneş, CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Hasan Sevindik, CHP Yayladağı İlçe Başkanı Nevzat Gonca, Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, Hatay Büyükşehir, İskenderun ve çevre ilçe belediye meclis üyeleri, basın mensupları ile çok sayıda seçkin davetli katılım gösterdi.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün töreninde, konuklar çalınan birbirinden güzel müzikler eşliğinde sahnede eğlenirken, genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Biz de İskenderun Gazetesi olarak, Tülin ve Kenan çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Mutlu ve Keskinkılıç ailelerini tebrik ederiz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here