Kırıkhanspor’da Başkan Hüseyin Çağlar

0
580

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Kırıkhanspor’un yeni sezon öncesinde olağan üstü kongresi yapıldı. Kongreye, 475 üyeden 380’i katılırken, kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alan İş adamı Hüseyin Çağlar, Kırıkhanspor’un yeni Başkanı oldu. Genç iş adamı Yusuf Hacıoğlu ise daha önce adaylığını açıklamasına rağmen, kongrede teşekkür konuşması yapmasının ardından adaylıktan feragat ettiğini söyledi ve kongreye tek adayla gidildi.

Kırıkhanspor’un çiçeği burnunda yeni başkanı Hüseyin Çağlar; “Bundan sonra Kırıkhanspor’umuz için tüm enerjimizi harcayacağız. Yusuf Hacıoğlu’na davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Takımımızı n iyi yerlere getirmek için beraber çalışacağız” dedi.

Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar’ın oluşturduğu yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Gülcan Polat, Hikmet Kaya, Hıdır Bilgin, Zerrin Albayrak, İbrahim Donat, Rasim Uçak, Mustafa Sovuksu, Kazım Göktepe.

Teknik Direktörlüğe Alaattin Arslan Getirildi

Kırıkhanspor’da Başkan Hüseyin Çağlar ve ekibi işe hızlı başladı. Sarı-Lacivertli yönetim, 2012-2013 sezonunda da Kırıkhanspor’u çalıştıran ve başarılı işlere imza atan Teknik Direktör Alaattin Arslan ile prensipte anlaştı. Kırıkhan’a gelerek işe koyulan Alaattin Arslan; “Pahalı transferleri bir kenara bırakıp genç ve yetenekli futbolcuları bir araya getirerek yeni bir yapılanma içerisine gireceğiz. Yönetimimiz ile birlikte Kırıkhanlıların zevkle ve heyecanla izleyeceği bir ekip kuracağız” değerlendirmesinde bulundu. 54 yaşındaki başarılı Teknik Direktör Alaattin Arslan, geçmiş yıllarda Şırnakspor ile Düzcespor’u da çalıştırmıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here