76 Yıllık Mazide Büyük EMEK Var!

0
42

Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve beraberindeki sendika yöneticileri İskenderun Gazetemizin 76’cı kuruluş yıldönümü münasebetiyle gazetemiz idarehanesini ziyaret ettiler. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkallah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli ile sohbet eden Sendika yöneticileri, 76 yılın tebriğinin yanı sıra başarı dileklerini de ilettiler.

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, emeğe ve emekçiye büyük saygı duyduğunu ifade ederek, İskenderun Gazetesinin 76 yıllık mazisinde de büyük bir emeğin saklı olduğuna işaret etti. Güngör, gazetemizin ilk nüshalarını da büyük bir hayret ve şaşkınlıkla inceledi.

Başkan Güngör, İskenderun Gazetesinin yayınında emeği geçen tüm emekçilere de şükranlarını iletti ve günü anısına Rızkallah Terbiyeli’ye kahve fincanı hediye etti.

Gazetemiz sahibi Rızkallah Terbiyeli de, sosyal sendikacılık yapısını benimseyen ve üyelerinin yanı sıra kentimiz için de sürekli bir mücadele temposu ile çalışan Başkan Güngör ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti ve kıymetli hediyeleri için şükranlarını sundu.

Sohbet sırasında gazeteciliğin yanı sıra sendikacılıkta da yaşanan sorunlar da masaya yatırılırken, ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here