76 Yaşına Giriyoruz!

0
37

Bu Gurur Hepimizin

İskenderun ve Hatay basınının köklü kuruluşlarından olan, kentin ilk gazetesi ‘İskenderun Gazetesi’ olarak, bu hafta sonu 23 Temmuz’da 76’cı kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz. Tarafsız, doğru, dürüst, ilkelerinden ödün vermeden yayın hayatını sürdüren gazetemiz, tam 76 yıldır ayakta kalabilmiş olmanın haklı gururunu bir kez daha okurlarıyla yaşıyor.

İskenderun Gazetesi’ne ilk günden bu güne emek veren yüzlerce ismin düşüncelerine, yüreğine ve kalemine teşekkür ediyoruz. Gazetemizin kurucusu merhum Suphi Levent’in önderliğinde yayın hayatına başlayan İskenderun Gazetesi, seksenli yılların ortalarından itibaren Rızkullah Terbiyeli’nin bayrağı devralmasıyla yayın hayatını sürdürerek bugünlere geldi.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli başta olmak üzere, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli de gazeteye emek ve yön veren bir diğer isim oldu. Genel Yayın Yönetmenliğini Semir Bağırsakçı’nın, Yayın Koordinatörlüğünü Doğan Süslü’nün, Sayfa Sekreterliğini Helga Terbiyeli’nin sürdürdüğü gazetemiz, büyük özverisini yıllardır olduğu gibi bugünlerde de tüm zorluklara rağmen sürdürüyor.

Geniş köşe yazarı kadrosunun yer aldığı gazetemiz; tarafsız, dürüst ve medya etiğine bağlı yayın anlayışıyla her daim aranılan ve beğenilen gazete olma özelliğini sürdürmektedir. İskenderun Gazetesi, okurlarından, kamuoyundan, İskenderun ve Hatay halkından aldığı güç ve destekle yoluna devam edecektir.

Ekip çalışması ve takım ruhuyla, her gün yeniden doğan “Gazeteniz” İskenderun, güçlü ve etkin kadrosuyla yine yerel gündemi sizlere gazete olarak ulaştıracak, her daim sesiniz ve sözcünüz olarak yanınızda olacaktır. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here