73’cü Yıl Ziyaretleri Dün de Devam Etti

0
135

Önceki gün kutladığımız, 73. kuruluş yıldönümümüz nedeniyle gazetemiz idarehanesine gerçekleştirilen ziyaretler dün de devam etti. Gelen ziyaretçileri İskenderun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlyas Terbiyeli, Sayfa Editörü Helga Terbiyeli ile Köşe Yazarı-Muhabir Doğan Süslü ağırladı.

Hatay Esnaf Odaları Birliği (HESOB) Başkanvekili Erol Akın ile bazı esnaf odası başkanları gazetemizi ziyaret ederek kuruluş yıldönümümüzü kutladı. Ziyarette HESOB Başkan vekili Erol Akın’ın yanı sıra Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Mobilyacılar Odası Başkanı Abdülkadir Yardımcıoğlu, Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu ve Kahveciler Odası Başkanı Orhan Gezgin de hazır bulundu.

Gazetemizin 73 yıldır, çizgisinden sapmadan, yansız, dürüst ve yayın ilkesinden vazgeçmeden yayın hayatını sürdürdüğünü ifade eden HESOB Başkan vekili Erol Akın, bu anlamda başta gazetemiz imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik etti ve nice başarılı yıllar diledi. Akın, gazetemizin ilk cildini de ilgiyle inceledi.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu da İskenderun Gazetesi’nin herkese eşit mesafede, tarafsız bir şekilde kamuoyunu aydınlattığını kaydederek, bu konuda emeği geçen tüm gazete çalışanlarını kutladı.

Gün içerisinde CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz Belediye Meclis Üyesi ve Gazeteci Saadet Berkyürek, Ayna Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Mehmet Berkyürek de gazetemizi ziyaret ederek, gururumuza ortak oldular. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here