550 Erkek Arasında Turnuvanın Yıldız Futbolcusu Büşra Dinç

0
156

Erhan Aksay Futbol Turnuvasına Renk Katan 17 Yaşındaki Bayan Futbolcu, Takımı Adına Attığı Golün Ardından Aralarında Bayanlarında Bulunduğu Taraftarlardan Alkış Aldı…

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasında, 550 erkek arasındaki tek bayan futbolcu olan 17 yaşındaki Büşra Dinç turnuvaya renk katıyor. Selim Kurt Fenergücü takımında takım kaptanı olarak sahaya çıkan 17 yaşındaki Büşra Dinç’in takımı adına attığı gol, aralarında bayanlarında bulunduğu taraftar topluluğundan alkış aldı.

İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan ve Hatay Bölgesi Hakemlerinden Lütfü Batar, Erman Koca ile Mert Özer’in yönettiği karşılaşmada, Özel Palmiye Hastanesi, Rasim Bulut Fenergücü takımını 2-1 mağlup etti. Özel Palmiye Hastanesinin gollerini Yusuf Tokaç atarken, Rasim Bulut Fenergücü takımının tek golünü de 17 yaşındaki Büşra Dinç attı.

17 yaşındaki Büşra, Rasim Bulut Fenergücü takımının kaptanlığını yaparken, Özel Palmiye Hastanesinin takım kaptanlığını da eski Beşiktaşlı Yusuf Tokaç yaptı. Karşılaşmada ayrıca Palmiye’den İlmeddin Ceylan ve Rasim Bulut, Fenergücü’nden de Murat Karaçaylı kırmızı kart gördü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here