Bahçeşehir Koleji Şampiyonluk Peşinde!

0
324

spor-bahçeşehir1Ortaokullar arası Yıldız Erkek Basketbol Hatay İl Finali, Bugün Oynanacak

İskenderun Bahçeşehir Koleji,  Okullar arası Yıldız Erkek Basketbol Turnuvasında, Hatay İl finaline yükseldi. İskenderun’da yapılan turnuvada, rakip okulları farklı yenerek ilçe ikincisi olan Yıldız Erkek Basketbol takımının başarısı okulda sevinçle karşılandı.

7.ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan takım, yarı finalde yapılan çapraz karşılaşmalar sonucunda son olarak Antakya birincisi Beyhan Gençay Ortaokulunu çekişmeli geçen bir maç sonucunda 49-45 yenerek finale kaldı. Bahçeşehir Koleji, şampiyonluk için Antakya TED Koleji’ni yenerek finale kalan Gümüş Koleji’yle bugün karşılaşacak.

Okul Takımını ve Beden Eğitimi öğretmenini elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan İskenderun Bahçeşehir Koleji Müdürü Sefai Server Dik, yaptığı açıklamada hiçbir başarının tesadüf olmadığını, Yıldız Erkek Basketbol Takımının finale yükselmesinin arkasında da disiplinli ve motivasyonu yüksek bir çalışma döneminin olduğunu belirtti.

Sporun centilmenlik olduğuna da vurgu yapan Dik; “Bahçeşehir olarak biz, bünyesinde 1500’den fazla lisanslı sporcu barındıran bir aileyiz. Çocuklarımızın boş zamanlarını sporla değerlendirmeleri temel hedeflerimiz arasında. Basketbol, hentbol, badminton, tenis ve masa tenisi dallarında düzenlenen yarışmalarda son on yılda Türkiye’de ilk üçün içindeyiz. Bu yapının içinde İskenderun Bahçeşehir Koleji Yıldız Erkek Basketbol takımımız da kendine yakışanı yapmış, hak ettiği başarıyı elde etmiştir. Final karşılaşmasında kazanan da kaybeden de sahadan başarılı ayrılacaktır. Çünkü sporda esas olan centilmenliktir, yarışta var olmaktır. Her iki takıma da başarılar diliyorum” dedi.

Öte yandan, Ortaokullar arası Yıldız Erkek Basketbol Hatay İl Finali, 25 Aralık Cuma günü (bugün) saat 15.00’te İskenderun Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here