U-15 Sutopu Bayan Milli Takımı Karadeniz Kupasında 4’cü Oldu

0
1325

su topu9İskenderunlu Sporcuların da Yer Aldığı U-15 Sutopu Bayan Milli Takımı Karadeniz Kupasında 4’cü Oldu

U-15 Sutopu Bayan Milli Takımımızın da yer aldığı “Karadeniz Kupası” Bulgaristan’ın Burgaz kentinde yapıldı. Sırbistan, Romanya, Bulgaristan, Türkiye ve Moldova’nın katıldığı müsabakalarda; İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü’nden Ecehan Gökçe Temel ve Zeynep Kılıç, Hatay Gençlik ve Spor Kulübü’nden Zeliha İlhan olmak üzere 3 İskenderunlu, 17 kişilik U-15 Türk Milli Takımının kadrosunda yer aldı. İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Sutopu Antrenörü Mehmet Aktepe de müsabakalarda Milli Takımın başında görev aldı. Turnuva sonunda Sırbistan 1’ci olurken, 2’ciliği Romanya, 3’cülüğü Bulgaristan, 4’lüğü Türkiye ve 5’ciliği ise Moldova elde etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş antrenörü Murat Kaptanoğlu; “Son yıllarda ulusal arenada aldığımız başarılar ve ekip olarak planlı, programlı çalışmalarımız, sporcularımızın milli takımlarda görev almasında etkili olmuştur.

su topu10

Geçmiş yıllarda Sutopu Milli takımlarına kazandırdığımız sporcularımızın başarılarının tesadüf olmadığı böylece anlaşılmaktadır. Düzenli antrenman yapabilme olanağı bulduğumuz sürece, kulüp olarak önümüzdeki sezonda 2. Ligde 6 ve 1. Ligde 1 olmak üzere toplam 7 takımımızla temsil edeceğimiz şehrimize, daha nice başarılar getireceğimize ve milli takımlara sporcu gönderebileceğimize inancımız tamdır.

Bu aşamada ekibimde görev alan tüm antrenör arkadaşlarıma, çalışabilmemize olanak sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Cemil Şensöz’e, İlçe Müdürümüz Sayın Ali Arıkoğlu’na, tesis amirimiz Sayın Ertuğrul Mantar’a ve havuz personeline ve değerli ailelerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here