5 Temmuz İskenderunspor, Ankasspor’a 2-0 Yenildi

0
70

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de yeni sezon hazırlıkları kapsamında düzenlenen hazırlık turnuvası 5. hafta mücadelesinde, temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, Gaziantep Ankasspor takımı ile yapılan hazırlık maçında sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

İskenderun Belediyesi Karayılan Spor Tesislerinde yapılan hazırlık maçını İskenderun Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Fatih Tosyalı, Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ile Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın da izledi.

Tosyalı, Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı

Öte yandan, temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, çalışmalarını da Karayılan Spor Tesislerinde sürdürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Bu yıl Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor Kulübümüzün futbolcuları ve teknik heyeti ile Karayılan tesislerimizde bir araya gelerek idman sonrasında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Takımın hazırlık çalışmaları hakkında teknik heyetten bilgiler alarak tüm sporcularımıza başarılar diledik” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here