3’cü Ligde Play-Off Kuraları Çekildi

0
99

play-off kuraları2012-2013 Futbol Sezonu Spor Toto 3. Lig’de grup maçlarının tamamlanmasının ardından 2. lig çıkmak için play-off’a kalan takımların kura çekimi gerçekleştirildi. Maçlar Malatya, Antalya ve Yozgat ilinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki binasında yapılan kura çekimine Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ve kulüplerin temsilcileri katıldı. Kura çekimi öncesi, vefat eden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı için saygı duruşunda bulunuldu. Play-off’a kalan takımları tebrik eden Şepik, kura çekimi sonrası oynanacak maçlarda tüm takımlara başarılar diledi.

Yapılan kura çekimi sonrası play-off eşleşmelerine göre, Malatya’daki maçlarda 15 Mayıs’ta İstanbulspor A.Ş. ile Tekirova Bld.Spor 16 Mayus’ta Pazarspor ile F. Karagümrük A.Ş. karşılaşacak. 19 Mayıs’ta ise her iki maçın galibi karşı karşıya gelecek. Alanya’daki maçlarda ise 14 Mayıs’ta SİVAS 4 Eylül Bld. İle Dardanelspor A.Ş 15 Mayıs’ta da Ümraniyespor ve Batman Petrolspor karşılaşacak. Bu maçların galipleri 18 Mayısta karşı karşıya gelecek. Yozgat’taki mücadelelerde 13 Mayıs’ta Keçiörengücü ve Gümüşhanespor maçı 14 Mayıs’ta da K.Maraş Bld. Spor ve Darıca Gençlerbirliği maçı oynanacak. 17 Mayıs’ta da bu grubun galibi ortaya çıkacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here