33. Vergi Haftası Nedeniyle Kaymakam Yönden’e Nezaket Ziyareti!

0
21

Her yıl Şubat ayının son haftasında idrak edilen ‘Vergi Haftası’ dolayısıyla İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdiresi Belma Gökçek, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey ve Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Yürekli’nin katılımıyla oluşan heyet, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret ederek, günün anısına çiçek takdim etti.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek ‘33. Vergi Haftası’ vesilesiyle vergi unsurunun önemine değinen Kaymakam Yönden, ülkemizin daha çok kalkınması ve her alanda gelişmesi, kamu hizmetlerinin halkımıza daha etkin bir şekilde ulaştırılması ve geleceğin teminatı olan çocuklarımızın daha müreffeh bir ortamda yaşaması için, vergi gelirlerinin düzenli bir şekilde toplanmasının önem arz ettiğini dile getirdi.

Kaymakam Yönden, Verginin kutsal olduğu ve ödenen vergiler ile ülkemizin daha mutlu günler yaşayacağı gerçeğinden hareketle, ilçemizdeki ve ülkemiz genelindeki tüm vergi kurumlarının idareci ve çalışanları ile tüm mükelleflerimizin ‘33. Vergi Haftasını’ tebrik ettiğini de sözlerine ekleyerek, kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here