23 Nisan Kutlamaları Yarın Yapılacak!

0
259

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yarın tüm yurt genelinde olduğu gibi kentimizde bulunan tüm ilkokullarda da şenliklerle kutlanacak.

23 Nisan 2017 Pazar günü saat 10.00’da Atatürk Anıt Alanında düzenlenecek çelenk sunma töreninin ardından okullar kendi bünyelerinde şenlik programları düzenleyecek.

Çelen sunma töreni İlçe Milli Eğiti Müdürlüğü çelenginin Ata’nın manevi huzuruna sunulmasıyla başlayacak. Saygı duruşu ve şanlı bayrağımızın göndere çekilmesi eşliğinde İstiklal Marşımız okunacak. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul burada günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yapacak. Şiirlerin okunmasının ardından tören sona erecek.

Sahildeki törenin ardından protokol üyeleri Beş Temmuz İlkokulunda gerçekleştirilecek törene katılacak.

Beş Temmuz İlkokulunun yanı sıra kentimizdeki tüm ilk okullar ile özel okullar da kendi bünyelerinde şenlikler düzenleyecek. 23 Nisan 2017 Pazar günü ayrıca 10.00-12.00 ve 14.00-17.00 saatleri arasında Deniz üs Komutanlığı Askeri Limanında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı modern savaş gemileri halkın ziyaretine açılacak. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here