13 Yaşında Galatasaray’a Transfer Oldu!

0
28

İskenderun’da doğdu, Payas’ta büyüdü. Tarsus Belediyespor bünyesindeydi ancak Pandemi nedeniyle antrenmanlarını Payas’ta sürdürdü. Şimdi Sarı-Kırmızılı kulüp için ter dökecek…

2008 yılında İskenderun’da doğun Sudenaz Şentük, hocası Sedat Sağlam’ın girişimleri sonucunda Galatasaray Voleybol takımına transfer oldu. Sudenaz, Galatasaray’a transferinde emeği geçen başta Hocası Sedat Sağlam olmak üzere herkese teşekkür etti.

Henüz 13 yaşında olmasına rağmen şöhretin basamağına ilk adımını atan ve Galatasaray voleybol takımına transfer olan Sudenaz Şentük’ün hikayesi bir hayli ilginç.

2008 yılı İskenderun doğumlu Sudenaz Şentük, Payas ilçesinde büyüdü. Mehmet ile Arzu Şentürk çiftinin kızları olan Sudenaz, görev icabı ailesinin Payas’tan Tarsus’a taşınmasının ardından, spor yaşantısına Tarsus Belediyespor takımında sürdürdü.

Pandemiden dolayı Tarsus’ta çalışma ortamı bulamayan 13 yaşındaki Sudenaz Şentürk, antrenmanlarını Payas ilçesindeki İlçe Spor Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunda sürdürdü.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren genç yıldız Sudenaz Şentürk, kendisini çalıştıran hocası Sedat Sağlam’ın girişimleri sonucunda da Galatasaray Voleybol takımına transfer oldu.

Sudenaz Şentürk, transferini gerçekleştiren ve bugüne kadar antrenmanlarını yaptıran Sedat Sağlam’a, yardımcısı Leyla Demirpaz’a, çalışabilmesi adına tesisleri açan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Derman Gözükara’ya ve diğer emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here