13 Kişilik Hırsızlık Şebekesi Ele Geçirildi

0
39

İskenderun polisi, birçok suça karışmış 13 şüpheli şahsı yakaladı. Emniyet ekipleri şüphelilerle birlikte, içlerinde silah ve uyuşturucunun da bulunduğu birçok maddeyi de ele geçirdi. İşlemlerin ardında şüphelilerin 9’u tutuklandı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kasten adam öldürmeye teşebbüs, bıçakla kasten yaralama, mala zarar verme, uyuşturucu madde bulundurma kullanma ve satma, ev ve işyerlerinden hırsızlık, bisiklet hırsızlığı, açıktan hırsızlık, küçükbaş evcil hayvan hırsızlığı, kaybolmuş eşya üzerinde tasarruf, cep telefonu hırsızlığı, elektrikli bisiklet hırsızlığı olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda; M.U, M.Ç, S.G, A.A, M.A.K, R.D, M.S, M.A, H.İ.Ö, M.A, G.S, Y.E.A, D.G. isimli 13 şüpheli şahsı yakaladı.

Yapılan operasyonda ayrıca; 1 adet bisiklet, 4 adet gömlek, 2 adet pantolon, 1 adet tişört, 4 adet body, şort, bluz ve atlet, 1 adet led televizyon, 1 adet cep telefonu, 1 adet kaynak makinesi ve 20 metre kablo, 1 adet küçükbaş hayvan, 1 adet bıçak, 2 gr UC, 24 adet Captogon, 1 adet tabanca ve 4 adet mermi, 1 adet cep telefonu, 1 çift altın küpe, 1 adet altın kolye ile kol saati ele geçirildi.

Emniyet ekiplerince yakalanan 13 şüpheli şahıstan 9’u, yapılan işlemlerin sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik Polisi de Çalışmalarını Sürdürüyor…

Öte yandan, İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup İstihbarat Büro Amirliği ve Yunus Timleriyle birlikte koordineli olarak uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik de bir çalışma yaptı. Çalışmalar sonunda, F.K, U.K,  İ.K. isimli şahısların kullanmış oldukları araçta, şahıslar üzerinde ve ikamet adreslerinde yapılan aramada; 3070 adet captagon, boyları 40 ile 60 cm arasında değişen 2 adet dişi Hint keneviri ile 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ele geçirildi. Yakalanan 3 şahsa adli işlem yapıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here