1 Puanla Ümide Yolculuk!

0
72

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor 1967 ilk devrenin son maçında Belediye Bingölspor’u evinde konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısını yenik tamamlayan İskenderunspor 1967, ikinci yarıda Mehmet Türk ile skor eşitlemeyi bildi. Altın değerinde 1 puan alan Mavi-Turunculu ekip, ligin ilk devresini sondan ikinci tamamladı.

İskenderun 5 Temmuz stadında geçtiğimiz hafta sonu İskenderunspor 1967 ile Belediye Bingölspor karşı karşıya geldi. Her iki takımda maça kontrollü bir şekilde başlarken, ilk tehlikeli atak İskenderunspor 1967’den geldi. Karşılaşmanın 25. dakikasında topla buluşan Tanju’nun sert şutunu, Kaleci Savaş yatarak parmaklarının ucuyla kornere çeldi. 43. dakikada yine Tanju’nun vurduğu top Kaleci Savaş’dan döndü, dönen topu takip eden Mehmet Türk topu kontrol edemeden defans oyuncuları araya girdi ve topu taca gönderdi. İlk yarının bitimine saniyeler kala, konuk ekibin geliştirdiği atakta Abuzer Gaffar bir anda kendini defansın arkasına kaçırdı, topla buluştuğunda kaleci ile karşı karşıya kaldı ve bekletmeden plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1. İlk yarı da bu skor ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında gol arayışı içerisine giren İskenderunspor 1967, aradığı golü karşılaşmanın 68. dakikasında buldu. Bu dakikada Tanju’nun ara pasında topla buluşan Mehmet Türk Kaleci Savaş ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu plase vuruşla filelere gönderdi ve tabeladaki skoru eşitledi: 1-1.

Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmayınca her iki takım puanları paylaşmış oldu. 17 hafta sonunda ligde 11 puan toplayan İskenderunspor 1967, devreyi sondan ikinci sırada tamamladı. Mavi-Turunculu ekibin ilk devre itibariyle -30 olan gol averajı dikkatlerden kaçmadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here