İskenderun Belediyesi’nden Ücretsiz Tenis Kursları Başladı

0
540

İskenderun Belediyesi, ücretsiz basketbol kursunun ardından, ücretsiz tenis kursu da başlattı. İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde tenis hocaları tarafından verilen kurslarda, raket ve toplar İskenderun Belediyesi tarafından karşılanıyor.

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz tenis kurslarına katılan çocuklar, spor yapabilecekleri tesisler kazandıran ve ücretsiz tenis kursu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e teşekkür etti.

6-16 yaş arası çocukların katıldığı ücretsiz tenis kursu, Pazar günü 14.00-16.00 saatleri arasında veriliyor. Dönem halinde gerçekleştirilecek olan Ücretsiz Tenis Kursu’na kayıtlar devam ediyor. Ücretsiz tenis kurslarıyla ilgili bilgi, Rauf Denktaş Spor Kompleksi’ndeki yetkililerden alınabilinir.

Gençlerimizi ve çocuklarımızı ruh ve beden sağlığına önemli katkısı olan spora yönlendirmek amacıyla ücretsiz tenis kursu, basketbol kursu, yaz okulu ve turnuvalar düzenleyen ve sportif etkinlikleri destekleyen İskenderun Belediyesi, bir yandan da spor komplekslerinin sayısını arttırdı.

Ücretsiz tenis kursunun düzenlendiği ve tenis kortları, buz pateni pisti ve diğer bölümlerden oluşan Rauf Denktaş Spor Kompleksi de İskenderun Belediyesi’nce yapılarak, hizmete girmişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here