İskenderunspor 1967 Futbolcuları, Bowling Maçıyla Stres Attı

0
162

iskenderunspor 1967-36Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden İskenderunspor 1967’ye İskenderun’daki kurum ve kuruluşlarından destek gelmeye başladı. Turuncu-Mavili futbolcular, Prime Mall İskenderun AVM’nin konuğu olarak Bowling maçıyla stres attılar.

Geçtiğimiz yıllarda sahipsizlikten yakınan İskenderunspor 1967, bu yıl yeniden küllerinden doğmak için yola çıkarken, kentin dinamiklerinden destek görüyor. Son haftalardaki başarılı sonuçlarla adından söz ettiren İskenderunspor’a Primemall Alışveriş Merkezi kapılarını açtı. Primemall Müdürü Uğur Sevinmiş, tüm takımı Bowling maçına davet etti.

iskenderunspor 1967-37

Kulüp Başkanı, teknik heyet ve futbolcular hep birlikte AVM’de Bowling maçı yaparak birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Bowling Turnuvası öncesinde kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun; “Bizlere kapılarını açan İskenderun Primemall’a teşekkür ediyoruz. Bölgemizde sportif faaliyetlerden mutlu olan insanlar her zaman enerji doludur. AVM Müdürü Uğur Sevinmiş de bunlardan biridir. Bize kapıları açtıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Primemall İskenderun AVM Müdürü Uğur Sevinmiş ise; “İskenderunspor 1967’yi burada ağırlamaktan dolayı bizlerde keyif alıyoruz. Bu takım bizim bölgemizin takımı, inanıyorum ki başarılarını daha da artırarak üst liglere çıkacaklardır. Primemall ailesi olarak sosyal sorumluluk duygusunu her zaman ön planda tutuyoruz. Bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here