Hatay BŞB, Fenerbahçe’ye de Boyun Eğdi

0
96

bayan basketbol22Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 11. hafta mücadelesinde Pazar günü Antakya Spor Salonu’nda Fenerbahçe’yi konuk etti. Temsilcimiz bu zorlu maçı 74-65 kaybetti

Taraftar desteğini arkasına alarak maça başlayan melekler ilk çeyrekte Gülşah ve Kizer ile sayılar buldu. İlk çeyrek 19-12 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci çeyreğe daha derli toplu başlayan basketbolcularımız, rakibinin alan savunmasına yeni transferler Lacy ve Bjelica ile karşılık verdi. Boyalı alanı Kizer ile etkili kullanan temsilcimiz devreyi 1 sayı farkla geride tamamladı: 36-35.

İkinci yarıya etkili başlayan konuk ekip Fenerbahçe oldu. Üstünlüğünü çeyreğin sonuna kadar sürdüren İstanbul temsilcisi, çeyreği 57-47 önde tamamlamayı bildi. Maçın final çeyreğinde de farkı kapatamayan takımımız maçı 74-65 kaybetti.

Karşılaşmayı, Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, Hatayspor Başkanı Jan Baram ve çok sayıda sporsever takip etti.

Maçtan sonra oyunu değerlendiren Hatay BŞB Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu; “Salonu doldurup maçın sonuna kadar bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlara galibiyeti hediye etmek istedik ama olmadı. Şu anda tek eksiğimiz galibiyet. Artık mazeretimiz kalmadı. En kısa zamanda ihtiyacımız olan seri galibiyetleri alacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here