Erzin Belediyespor, Güngören’i 5 Temmuz Stadında Ağırlayacak

0
321

erzin bldspor10Spor Toto 3. Lig 3. grubunda yer alan temsilcimiz Erzin Belediyespor, bu hafta sonu evinde konuk edeceği İstanbul Güngören karşılaşması İskenderun’da oynamak istedi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’na başvurdu. Maç TFF’nin kararıyla İskenderun 5 Temmuz stadına alındı.

Erzin Belediyespor, sahasının futbola elverişsiz olmasından dolayı sezon başından bu yana evinde yaptığı tüm karşılaşmaları Reyhanlı Tayfur Sökmen stadında oynuyordu. Erzin ile Reyhanlı arasında mesafenin uzak olmasından dolayı bazı sıkıntılar yaşayan Erzin Belediyespor, sezon öncesinde Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadının yanı sıra oynayabileceğini bildirdiği İskenderun 5 Temmuz Stadı için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulundu.

Yapılan değerlendirme sonunda başvurusu kabul edilen Erzin Belediyespor, 18 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’de İstanbul Güngörenspor ile yapacağı karşılaşmayı 5 Temmuz Stadında oynayacak. Erzin Belediyespor yönetimince, müsait olduğu zamanlarda yine İskenderun 5 Temmuz Stadında maç yapabilecekleri açıklamasında da bulunuldu.

Bu arada  yine 3. lig takımlarımızdan Kırıkhanspor’un, 18 Ekim Cumartesi günü Kırıkhan ilçe stadında oynaması  gereken Kızılcabölükspor maçı da cezası nedeniyle Tarsus Burhanettin Kocamaz stadına alındı. Bu karşılaşma seyircisiz  oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here