Hürriyet Sağlık-Sen Hatay Şubesi Açılışını Görkemli Bir Etkinlikle Üyeleriyle Birlikte Kutladı

0
8

Bundan 4 yıl önce 16 Mayıs 2022 yılında kurulan Hürriyet Sağlık-Sen çok kısa bir sürede bir çok ilde olduğu gibi Hatay’da da hızlı bir teşkilatlanmaya başladı. 2023 yılında yaşadığımız büyük deprem felaketine rağmen Hatay ilinde yeterli çoğunluğu fazlasıyla sağlayarak şubeleşti.

Geçtiğimiz haftasonu Karaağaç’ta bir araya gelen Hürriyet Sağlık-Sen üyeleri Genel Başkan Erdoğan Çakmak ve genel merkez yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla bu haklı başarıyı büyük gururla kutladı.

Geceye birçok ilden Hürriyet Sağlık-Sen şube başkanları ve temsilcileri de katılarak medeniyetler şehri Hatay’da olmanın mutluluğunu Hürriyet Sağlık-Sen üyeleri ile birlikte yaşadılar.

Hürriyet Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Şirin Sayğan’ın duygu dolu açılış konuşması ile başlayan program da sendikanın kurucularından olan ve Hürriyet Sağlık-Sen’in Hatay ilindeki ilk üyesi Serdar Kahraman ve Genel Başkan Erdoğan Çakmak da birer konuşma yaptı.

Hürriyet Sağlık-Sen Genel Başkanı Erdoğan Çakmak, üyelere hitaben yaptığı konuşmada; “Mustafa Kemal Atatürk’ün benim şahsi meselemdir dediği Hatay’ımıza Hürriyet çok yakıştı. Bu sendikayı biz kurduk ama bu sendikanın sahibi sizlersiniz” diyerek Hatay’da olmaktan ve her zaman Hatay’a gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Hürriyet Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Şirin Sayğan ise yaptığı açıklamada; “Bu başarıda emeği geçen herkese ve ekibimize sonsuz teşekkür ediyorum. En kısa zamanda ikinci şubemizi de kurarak Hatay’da Hürriyet Sağlık-Sen ile tanışmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here