İskenderunspor’da Yaprak Dökümü!

0
3

Her sezonun başında büyük hedeflerle lige başlayan temsilcimiz İskenderunspor’da yeni sezon öncesinde adeta yaprak dökümü yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Kerem Kurşun İskenderunspor’a veda etmişti, ardından Deniz Erdoğan ile Enes Şahin’in de takımdan ayrıldıkları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Fethiyespor, İskenderunspor forması giyen kanat oyuncusu Deniz Erdoğan ile santrfor Enes Şahin’i kadrosuna dâhil etti. Enes Şahin’in takımdan ayrılması ile ilgili Turuncu-Mavili ekipten de açıklama geldi.

İskenderunspor Kulübünden yapılan açıklamada; “Geçtiğimiz sezon İskenderunspor’umuzun formasını başarıyla terleten, sahada gösterdiği mücadeleyle camiamızın takdirini kazanan forvet oyuncumuz Enes Şahin’in transferi konusunda Fethiyespor ile anlaşma sağlanmıştır. Enes Şahin’e kulübümüze verdiği tüm emekler, attığı goller ve sergilediği profesyonellik için teşekkür eder; kariyerinin yeni döneminde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Turuncu-Mavili ekipte bir süre önce Kerem Kurşun da takıma veda ederek takımdan ayrılanlar kervanına dahil olmuştu. Turuncu-Mavili ekibin başarılı isimlerinden Kerem Kurşun, 6 ve 8 numara pozisyonlarında başarıyla görev yapabiliyordu. Kerem, son 3 sezonda İskenderunspor formasıyla 82 resmi maçta sahaya çıkarak takımının en istikrarlı isimlerinden biri olmayı başarmıştı.

2026-2027 Futbol Sezonu öncesinde takımdan ayrılacak başka isimlerin olup olmayacağı takip edilirken, giden isimlerin yarine transfer yapılıp yapılmayacağı da sabırsızlık ve merakla bekleniyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here