Hataylı Sporculardan YURTLİG’te Önemli Başarı!

0
3

Hataylı Sporculardan YURTLİG’te Önemli Başarı!
Sakarya’dan Dereceyle Döndüler…

Sakarya’da düzenlenen YURTLİG ‘Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu Şampiyonası’nda Hataylı okçu sporcular önemli bir başarıya imza attı. Kızlar kategorisinde mücadele eden Hataylı sporcunun Türkiye 4’üncüsü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen şampiyonada Hatay’ı temsil eden sporcular, kıyasıya mücadelelere sahne olan organizasyonda derece elde ederek kente gurur yaşattı.

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, elde edilen başarıyla ilgili yaptığı açıklamada Sakarya’da gerçekleştirilen Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu branşındaki YURTLİG Türkiye Şampiyonası’nda Hatay ekibinin başarılı sonuçlarla döndüğünü belirtti. Gündel, kızlar kategorisinde 68 sporcu arasında mücadele eden Hataylı sporcunun Türkiye 4’üncüsü olarak önemli bir derece elde ettiğini ifade etti.

Sporcuların büyük bir azim ve disiplinle yarıştığını vurgulayan Gündel; “Sakarya ilinde düzenlenen Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu branşında YURTLİG Türkiye Şampiyonası’nda Hatay ilimizi gururla temsil ettik. Çekişmeli geçen yarışmalarda kız kategorisinde 68 katılımcı arasından 4’üncülük derecesi elde ederek bizleri gururlandırdı” dedi.

Başarıda emeği bulunan sporcuları ve antrenör Meltem Sayıcı’yı tebrik eden Gündel, Hatay’ın spor alanında yükselen başarısının devam edeceğini kaydetti.

Şampiyona boyunca Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcular, geleneksel Türk okçuluğu branşında dereceye girebilmek için mücadele etti. Organizasyon, genç sporcuların ata sporlarına olan ilgisini artırması açısından da dikkat çekti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here