İncirlik ve Kürecik’e El Konulsun!

0
13

Vatan Partisi Hatay İl Başkanlığı’ndan Tarihi İmza Kampanyası…

İncirlik ve Kürecik’e El Konulsun!

Vatan Partisi Hatay İl Başkanlığı, ABD ve İsrail’in bölgedeki politikalarına tepki göstererek, İncirlik ve Kürecik üslerinin tamamen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’nin kontrolüne alınması talebiyle imza kampanyası başlattı. Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Sadık Karakaş, ABD Emperyalizm’i ile İsrail Siyonizm’ine karşı İran ile omuz omuza olduklarını, Hatay’da ilçe-ilçe dolaşarak broşür dağıtacaklarını, İncirlik ev Kürecik Üslerine el konulması için vatandaşlara çağrıda bulunacaklarını kaydetti.

İskenderun Gazetesine Ziyaret…

Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Sadık Karakaş, İskenderun Gazetesi idarehanesini ziyaret ederek, İncirlik ve Kürecik üslerinin tamamen Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kontrolüne alınması talebiyle imza kampanyası başlattıklarını belirtti. İskenderun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ile karşılıklı değerlendirmelerde bulunan Karakaş; “Türkiye, ABD ve İsrail’e ileri karakol görevi yürüten İncirlik ve Kürecik üsleri derhal TSK’nın tam kontrolüne alınmalıdır. Hükümetin tarihi sorumluluğu İran’la dayanışma içinde olmaktır.

Üslerin TSK kontrolüne geçmesi ile ilgili imza kampanyaları başlattık. Tüm vatandaşlarımızı kampanyamıza katılmaya çağırıyorum. Bu anlamda Hatay’da birçok ilçede broşürler dağıtarak isteğimizi ve talebimizi vatandaşlarımıza anlatacağız” diye konuştu.

Kurulan imza stantları için vatandaşlara çağrıda bulunan Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Sadık Karakaş, bunun tarihi bir çağrı olduğunu ve hükümetin de İran ile dayanışma içinde olmasının tarihi bir sorumluluk olduğuna dikkat çekti.

Üsler, Topraklarımıza Saplanmış Hançer Gibi…

Karakaş imza metninde; “Amerika ve İsrail’e Hizmet Eden İncirlik ve Kürecik’e El Konsun! İran’a Saldırı Türkiye’ye Saldırıdır! NATO ilişkileri içinde ABD’ye verilen İncirlik ve Kürecik üsleri Türkiye’mizin topraklarına saplanmış bir hançer gibi duruyor. Eşkıya yatağı İncirlik ve Kürecik üslerinin Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tam denetimine alınmasını ve yabancı askerlerin ülkemizi terk etmesini talep ediyoruz” ifadelerini yer aldığını da sözlerine ekledi.

İskenderun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli de vatandaşların bu tarihi çağrıya olumlu cevap vereceklerini ve Vatan Partisi Hatay İl Başkanlığı’nın başlattığı imza kampanyasına destek olacaklarına inandığını belirtti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here