CHP’li Mansuroğlu; “Asla Başaramayacaksınız”

0
37

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, önceki gece yaşanan terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Asla başaramayacaksınız” dedi.

Terörün hiçbir şekilde haklı bir sebebinin olamayacağını savunan Mansuroğlu; “Değerli vatandaşlarım, bugün yaşadığımız hain saldırıda anlaşılmıştır ki terörün dini, dili, ırkı, ideolojisi ve hiçbir haklı sebebi yoktur. Kandan beslenmeye çalışanlara sesleniyorum yine başaramadınız, asla başaramayacaksınız. Arkanızdaki karanlık güçler dahil hiçbir güç bu memleketin birliğini, dirliğini bozamayacak aksine siyasi görüşü ne olursa olsun her bilinçli Türk vatandaşı gibi bizi birbirimize daha da kenetleyecektir.

Bugünkü olayda kendilerini siper eden tüm emniyet güçlerimize, başta değerli Emniyet Müdürüm Nevzat GÜNEŞ’e , Sayın Kaymakamım İskender YÖNDEN’ e gösterdikleri üstün çaba için İskenderun halkı adına teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz Cumhuriyet haftası için tüm vatandaşlarıma sesleniyorum, bu hain köpeklerin inadına herkesi evlerine, iş yerlerine, bulundukları her alana şanlı bayrağımızı birlikteliğimizin sembolü olarak asmaya davet ediyorum. Geçmiş olsun İskenderun” şeklinde ifadeler kullandı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here