MÜSİAD’tan İGC’ye Nezaket Ziyareti!

0
59

Hatay İl Başkanı Abdullah Bozatlı; “Birlikte Daha Güzel Günlere İlerleyeceğiz”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ne nezaket ziyaretinde bulundular.

MÜSİAD heyeti, İGC Başkanı Veysel Cıncık, Yönetim Kurulu Üyeleri Rızkullah Terbiyeli, Hilmi Diken Murat Tat ve üyemiz Ekonomik Rapor Dergisi imtiyaz sahibi Yaşar Diken tarafından karşılanarak ağırlandılar. Sohbet ortamında geçen ziyarette, bölgemizde ekonomi, sanat ve spor konularındaki gelişmeler değerlendirilerek, karşılıklı fikir alış-verişinde bulunuldu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun’da faaliyet gösteren STK’ları önemsediklerini ve her anlamda desteklediklerini belirterek; “İskenderun gücünü sizlerden alıyor. Bu güzel kenti hak ettiği konuma ulaştırmak, sorunlarından tamamen arındırmak anlamında her daim işbirliği içerisinde çalışmaya hazırız” dedi.

MÜSİAD Hatay İl Başkanı Abdullah Bozatlı da, bölgemizin gelişmesine katkıda bulunacak her girişimde var olacaklarının altını çizerek; “Başta ekonomi olmak üzere kadim kent Hatay’ı daha iyi noktalara ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gazeteci dostlarımızın da her daim katkısını görüyoruz. Birlikte daha güzel günlere ilerleyeceğimize inancımız tamdır” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here