Erzinspor, Kızılcabölükspor’a Uzatmada Puan Kaptırdı

0
115

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzinspor, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında yapılan karşılaşmada Kızılcabölükspor ile 1-1 berabere kaldı. Sercan Murat Gündüzler, Ali Kılınç ile İlker Akman’ın yönettiği karşılaşmada Erzinspor’un golünü 27. dakikada Önder Selimoğlu, Kızılcabölükspor’un golünü de 90+4. dakikada Mustafa Ethem Erboğa attı.

Kopan; “Skordan Değil Ama Oyundan Memnunum!”

Erzinspor Teknik Direktörü Okan Kopan, karşılaşanın ardından açıklamalarda bulunurken, skordan çok oynanan oyundan memnu olduklarını belirtti. Kopan; “Hakemlerle ilgili konuşacak bir şey bulamıyorum, konuşsak da değişeceğini zannetmiyorum. Maçın son dakikalarını ilk dakikalar gibi oynamak zorundayız. Sezon başı hazırlık dönemi yapmamış bir takım olmamıza rağmen 90 dakika ayakta durabiliyor olmamız bence umut verici!

Futbol da değişimler zaman alır, ancak güzel işler sabır ile gelir. Bugünkü maçta 6-7 net pozisyona girebiliyorsak daha iyilerini yapabiliriz anlamına geliyor. Skordan, bizde taraftarlarımız kadar memnun değiliz, ancak oyuncularımın kazanma isteği ve arzusu, bütünlüğü sağlayabildiğimizde neticeye dönüşecektir. Bugünkü oyunda, istek arzularından dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here