Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminde partisine ve kendisine destek veren seçmenlerine teşekkür ziyareti yaptı. Kaşıkçı, yaptığı açıklamada, halka daha fazla hizmeti nasıl yapacağının derdinde olduğunu kaydetti.
Yetiştiği, büyüdüğü ülkü ocaklarında ve MHP’de de aynı vizyon ve misyonla çalıştığını kaydeden eden Kaşıkçı; “Milletvekilliği görevini de daha fazla hizmet etmek, daha fazla insana ulaşabilmek için talip oldum. Hatay’ı layık olduğu yere getirmek boynumuzun borcudur. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Artık Hatay’ın diğer illeri örnek almasını değil, onların bizi örnek almasını diliyor, istiyor ve bunun mücadelesini veriyoruz. Her alanda Hatay’ın kalkınması bizim asli görevlerimizdendir” şeklinde görüşlerini ifade etti.
MHP Hatay İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada ise milletvekili Kaşıkçı’nın il genelinde yaptığı ziyaretlerde verdikleri desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, onların dilek ve temennilerini dinlediği belirtildi.







