Yüksel; “Kimse Bizi Senin Yolundan Döndüremez”

0
69

CHP Belen Ailesi, 10 Kasım’da Ata’nın Huzurundaydı!

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Teşkilatı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. ölüm yıldönümünde, Ata’nın manevi huzuruna çiçekler bırakıp, saygı duruşunda bulundu.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, büyük önderi vefatının yıldönümünde anmak için bir araya geldiklerini ifade ederek; “Bugün büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı gün… E-sasında aramızdan ayrılmıyor her gün yüreğimizde, her gün beynimizde, her gün ruhumuz da… Gösterdiği yolda, gösterdiği hedeflere hızla yürüyeceğiz ve geri dönüp bakmayacağız. Bugün Mustafa Kemal’in vücudu aramızdan ayrılabilir ama Mustafa Kemal’in hedefleri, gösterdiği yol, her gün devam ediyor. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk en büyük kurtarıcımız, en büyük kurucumuz, en büyük Türk! O’nun izinde, onun gösterdiği yolda azimle, kararlılıkla yürüyeceğiz. Bizi bu yoldan döndürmeye hiç kimsenin gücü yetmez yetmeyecek” dedi.

Mustafa Kemal’in çizdiği yol haritasına muhtaç olduğumuzu vurgulayan Yüksel; “Mustafa Kemal Atatürk bir dahidir, bütün dünyanın kıskandığı, gıpta ile baktığı, büyük devlet adamı, büyük asker, büyük bir kurtarıcıdır. O’nu minnet, şükranla, özlemle yad ediyoruz. Sadece her 10 Kasım’da aramızdan ayrılmıyor, her 10 Kasım’da tekrar doğuyor. Şu anda gösterdiği yola, çizdiği yol haritasına muhtacız. Mustafa Kemal’in gösterdiği yol üzerinden devam edeceğiz, başka çare yok. Ey Büyük Atatürk; gösterdiğin yolda, gösterdiğin hedefe, azimle, kararlılıkla, inançla yürümeye devam edeceğiz. Bunun için sana söz veriyoruz. Seni rahmetle, özlemle, yad ediyorum aziz hatıran Önün-de saygı ile eğiliyorum” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here