Yüksek Yoğunluklu Denetimde İkinci Dalga

0
55

İçişleri Bakanlığınca, Salı günü (bugün) Türkiye genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında yüksek yoğunluklu bir denetim daha gerçekleştirileceği duyuruldu.

İçişleri Bakanlığınca valiliklere “Covid-19 Tedbirleri Denetimleri” konulu genelge gönderildi. Genelgeye göre il ve ilçelerdeki Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimlere, vali, kaymakam ve muhtarlar da katılacak.

Denetimlerde konaklama tesisleri, AVM’ler, pazaryerleri, lokanta, kahve, kıraathane, kuaför ve güzellik merkezleri denetim kapsamında tek-tek kontrol edilecek. Benzer denetim ilk kez geçen hafta gerçekleştirilmişti.

İskenderun’da Denetimler Sürüyor

Öte yandan İskenderun’da hafta boyunca ve hafta sonu sıkı tedbirler uygulandı. Maske takmayan vatandaşlara cezalar yazılırken, denetleme ekiplerinin maske kullanımı için vatandaşlara sürekli uyarılarda bulunduğu gözlendi.

Konuyla ilgili İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada; ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ teması altında, maske kullanımına yönelik denetimlerin titizlik ve hassasiyet ile devam etmekte olduğu açıklandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here